22 Şubat 2008 Cuma

Gelin iç Giyim Aksesuar ,Gelin iç Giyim,Gelinlik iç giyimi

Birçok kadın için çok önemli bir ayrıntı olan iç giyim, özellikle evlilik hazırlıklarında gelin adaylarının daha çok önem vermesi gereken bir detaydır. Kadınların iç dünyalarını yansıtan iç giyim, kendinizi seksi ve hoş hissetmek ve düğün gecesinin büyüsünü yaşamak için titizlikle seçilmesi gereken bir ayrıntıdır.

En özel hatta en romantik gecenizi problemsiz yaşamak için telaşa kapılmadan gelinliğinize ve tarzınıza uygun iç çamaşırını seçmelisiniz. İç çamaşırınızı seçerken gelinliğinizin modeli çok önemlidir. Gelinliğiniz straplez ise iç çamaşırınız farklı, askılı ya da daha kapalı bir modelse iç çamaşırınız farklı olmalıdır.

Düğün günü giyeceğiniz iç çamaşırınız gelinliğiniz dikilmeden ya da satın alınmadan önce alınmalı ve gelinlik provaları bu iç çamaşırı ile yapılmalıdır. Farklı bir çamaşır ile prova edilen gelinlik düğün günü asıl çamaşırınızı giydiğinizde farklılık gösterebilir.

Çamaşırınızın renk seçiminde, gelinliğinizin rengini dikkate almalısınız. Kumaş cinsi olarak ise gelinliğinizin kumaşının altından sırıtmaması için dantelli ve süslü kumaşlar yerine; ipek ya da sateni kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Sütyen, külot ve jartiyerden oluşan üçlü külotları tercih edebileceğiniz gibi askısız jartiyerli bir body de tercih edebilirsiniz.

Güzel bir düğün günü ve gecesi için seçim sizin

0 yorum: