22 Şubat 2008 Cuma

GELİN SAÇLARI





























































Gelinlik çağına gelmiş tüm gelin adaylarının hayatının en özel gününde çok şık ve uzun yıllar boyu unutulmayacak bir gün olması için her şeyin dört dörtlük olmasını ister.Bunlardan biriside gelinin saçıdır makyajıdır.Bu unsur gelinler için çok büyük önem taşır.

Gelinlik saçınızı yaptırırken en çok dikkat edilmesi gereken konu gelin adaylarının kuaför seçimini doğru yapmasıdır.Sürekli gittiği ve ne yapabileceğini bildiği bir kuaför yoksa güvendiği arkadaşlarının fikirlerini almaya özen göstermelidir. Tanımadığınız bir kuaföre kendi başınıza kimsenin fikrini almadan gitmek sizin bu en önemli gününüzün bir kabusa dönüşmesine neden olabilir.
Kuaförünüze giderken düğününüze en az 1 hafta kala randevunuzu almanız sizin açınızdan iyi olacaktır.Gelinlik saçınızın modelini kuaförünüze en doğru şekilde anlatmak ve kuaförün nasıl bir işçilik çıkaracağı çok önemlidir. Sizin daha önce beğendiğiniz bir saç modeli kendi kafanıza uyarlandığında hoşunuza gitmeyebilir.Böyle bir durumda kuaförünüzün fikirlerinde kulak vermeyi unutmayın.Yoksa düğün saatine kadar kafanıza başka bir model uygulamak oldukça zorlaşır.Perma tarzı bir şeyler düşünüyorsanız bu uygulamayı asla ve asla düğün gününüze bırakmayın.Nedeni ise bu tür değişik uygulamalar saçınıza zamanla adapte olacağından bunun düğününüze bir hafta kala yapılması daha uygun olabilir.

Gelinlik makyajınız içinde daha önceden kuaförünüzle deneme yapmanız düğün günü işinizi kolaylaştıracaktır.Kuaförünüzden sizin yüzünüze kaliteli makyaj ürünleri kullanmasını rica edebilirsiniz.Bunun sebebi sizin düğün günü telaşınız içinde akmayan malzemelerin kullanılması makyajınızın bozulmaması anlamına geli

0 yorum: